Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
01 - Allmänt

Medverkan i filmprojekt

2018-04-10 14:56 #0 av: Jesperkarlsson

Hejsan allihopa!

Först och främst! Vilken fin liten träffpunkt ni har här. Ber tusen ggr om ursäkt att störa med denna fråga. Ska fatta mig så kort jag kan. 

Jag arbetar med film i Stockholm, och vi håller för tillfället på att spela in en film för en svensk organisation som jobbar med bl.a. integration. I filmen så kommer människor som aldrig träffats förut träffas och ställa ett antal frågor till varandra. Experimentet är att se hur bra man kan lära känna varandra på 30 minuter. Det kommer vara sotare/musiker/taxichaufförer/fotbollsfans osv osv. Någonstans i arbetet så föddes idén att det vore roligt att ha med en person som hade ett lite ovanligt husdjur. Sen fastnade vi på iller (mycket på grund av att dom är så OERHÖRT söta). 

Till min fråga: Om det är någon som skulle tycka det låter roligt att vara med på en liknande grej så får ni jättegärna skicka mig ett mail på jesper@litka.se. Vi spelar in i Stockholm nästa vecka, och ersättning finns (vi kan tyvärr inte bekosta resor hit dock). Det enda vi letar efter är människor som tycker det är kul att träffa andra människor. 

Supertack för uppmärksamheten, och tveka inte att höra av er om någon skulle tycka det låter det låter roligt!

Mvh: 

Jesper, regissör, www.litka.se

Anmäl
2018-04-13 19:51 #1 av: Grodan

Spännande. Det är alltså mer fokus på personen än djurarten?

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2018-04-24 19:58 #2 av: Grodan

Hur har det gått?

illernettan brukar gilla sånt här... hehe Skämtar

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2018-04-26 17:13 #3 av: illernettan

Jepp, det brukar jag men den här gången har jag haft annat för mig.

Hillbiörns illrar finns på Facebook.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.