Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer

Söker efter bra veterinärer i Västergötland

2018-02-13 23:16 #0 av: samalexlaine

Kort och gott som rubriken säger. Jag och sambo har tagit våran lilla nu 7 månader gamla pojke till Dingle Veterinärerna som mottagit oss gott och vänligt men verkar tyvärr inte vara särskilt pålästa. När man som nybliven iller ägare åker dit i oron om att stackarn lider av allt möjligt så som hals problem och hjärt sjukdomar och veterinären svarar med att ''ja, jag vet inte så mycket om illrar men jag ska gå och läsa på så jag kommer strax tillbaka'' Så minskar inte precis oron.

Tänkte då om någon kan tala av egen erfarenhet om det finns någon t.ex i Göteborg som specifikt kan detta med illrar?

Anmäl
2018-02-14 17:53 #1 av: zickan

Bara hört rykte om fågelklinik och blåstjärnan. Vet dock inte om de är ok

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2018-02-17 17:38 #2 av: Ceciliaolucifer

Blåstjärnan, Bo Runsten (osäker på efternamnet) han gjorde nordens första CT på iller i syfte att se hjärtfel. Han diagnosticerade min Theo med HCM efter ett år med lunginflammation och andra problem.

Anmäl
2018-02-20 17:27 #3 av: Grodan

#0 Förstår och det är ett dilemma... MEN du har ju ändå träffat på en person som faktiskt vill gå och läsa på!!! Då finns ju ett intresse. Denna person kan ju ringa eller maila eller skypa en illerexpert för mer info. Och denna illerexpert kan vara vartsom helst i världen....

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2018-03-02 12:53 #4 av: LindaBlue

hur långt vill du åka?  Vi har Daniel här på Vettris i Halmstad som är bra på "udda" djur. Han har tagit så väl hand om oss under Maras olycksdrabbade liv, och är väldigt grundlig. 

Anmäl
2018-03-03 09:30 #5 av: Grodan

#4 Ja, det var ett bra tips. Ni har under åren fått bra hjälp tycker jag det verkar som.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2018-03-05 10:59 #6 av: LindaBlue

#5 ja, det är faktiskt konstigt, alla pratar om Blå stjärnan, Fågelkliniken och något av djursjukhusen uppåt Stockholm, men jag har aldrig sett något om Daniel någonstans, han har faktiskt specialintresse på både iller, gnagare, fågel osv.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.