Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
01 - Allmänt

Hälsa på i västra Götaland?

2017-05-06 11:06 #0 av: Viilmajohansson

Hej!
Jag är en tjej på 19 år som bor i Trollhättan. Jag har börjat fundera på att skaffa iller men skulle vilja hälsa på någon med iller först. Men lyckas inte hitta någon som har iller i min närhet🙈 Hade varit super om någon har iller som bor i närheten eller vet någon som har! Tack på förhand☺️

Anmäl
2017-05-06 20:54 #1 av: Bogey

Det finns en lista på personer som tar emot besök av illerintresserade. Listan är inte helt uppdaterad men det flesta är fortfarande aktiva så kolla här om du hittar nån som bor tillräckligt nära dig för ett besök.
http://iller.ifokus.se/articles/4f65de3188f4723e1700c26e-traffa-andra-illeragare?stickies-1

Anmäl
2017-05-07 07:54 #2 av: illernettan

Har du vägarna förbi Skövde så är du välkommen hit. Vi finns mellan Skövde och Töreboda och tar gärna emot besök. För tillfället finns det 17 illrar här hemma, sju vuxna och tio valpar. Hör av dig om du är intresserad.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.