Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Iller Beteenden/ Relationer

Veterinärer

2017-03-08 20:00 #0 av: Ylva_Källander

Jag vet att det är mycket prat om veterinärer på denna sida, både skräck historier och bättre. Men jag var idag på Gunilla kliniken i Djurås och kastrerade min Oliver och jag kan starkt rekommendera dem. De visste vad de gjorde och jag fick till och med ett privat nummer till veterinären om något skulle hända under kvällen, vilket det gjorde och han svarade snabbt och gav stöd. Allt hanterades professionellt och  kändes väldigt bra i slutändan. Så om någon bor i närheten eller väldigt långt norr upp i Sverige och inte kan åka hela vägen ner till iller veterinären i (jag kommer inte ihåg vart) så finns denna klinik i Dalarna lite mer lättåtkomligt. Glad 

Anmäl
2017-03-09 14:39 #1 av: illernettan

Så gott att läsa Glad

Anmäl
2017-03-10 09:32 #2 av: FerretCrow

tror det är dit min valpköpare brukar åka med sina =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.