Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
01 - Allmänt

Iller

2017-01-20 13:31 #0 av: Secretsferrets

hej jag vill höra om det finns någon som har iller till salu

Anmäl
2017-01-20 19:00 #1 av: zickan

Raggarillern har nog en hona kvar som söker hem.
Men valp tiden har inte börjat ännu. Brukar va vår mot sensommar.
Här hos zickan's. Väntas kull mot mars. Raggarillern och dashingferrets har också kullplaner på gång i år.
Västerås-uppsala.

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2017-01-27 07:49 #2 av: FerretCrow

hos mig planeras oxå en kull mer info finns på www.fireflameferrets.com eller fireflame ferrets på facebook =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl
2017-02-05 20:34 #3 av: Jessica Holländare

Jag har två töser kvar födda 27/7-16. Finns i Limmared.


Anmäl
2017-02-06 17:06 #4 av: Anna_iller

Jag ska också te en kull i år☺️ Valparna brukar komma när det blir varmare ute. ☺️ Lite tidigt än😉

Anmäl
2017-02-06 19:10 #5 av: eijla

#4 Ska du ta en kull ändå? Tänk verkligen igenom detta ordentlig. Du är så himla ung (11-12 om jag inte minns fel?) och har inte haft illrar mer än knappt ett år. Hoppas om inte annat att dina föräldrar verkligen vet vad det innebär att föda upp och att du får hjälp av en etablerad uppfödare. Det är mer jobb än vad man tror!

Anmäl
2017-02-06 21:03 #6 av: Anna_iller

Bara för att jag skaffade mina illrar i år betyder inte det att jag inte kan vet mycket:) jag och mina föräldrar läste på i flera år innan vi skaffade våra första illrar. Så att jag kan mycket ändå. Mina föräldrar är insatta och hjälper alltid till om så kan behövas. Att det kräver mycket jobb vet jag:) vi har två hästar vi rider och mockar till varje dag så att skitjobb är jag beredd på. #5

Anmäl
2017-02-06 21:03 #7 av: Anna_iller

Bara för att jag skaffade mina illrar i år betyder inte det att jag inte kan vet mycket:) jag och mina föräldrar läste på i flera år innan vi skaffade våra första illrar. Så att jag kan mycket ändå. Mina föräldrar är insatta och hjälper alltid till om så kan behövas. Att det kräver mycket jobb vet jag:) vi har två hästar vi rider och mockar till varje dag så att skitjobb är jag beredd på. #5

Anmäl
2017-02-07 07:53 #8 av: eijla

Det är ändå stor skillnad på att läsa om ett djur och att äga ett. Vad jag läst har du inte eller någon som helst aning om eventuella sjukdomsbilder osv på dina illrar då dom inte har någon stamtavla. Att ha en häst och en iller är inte alls samma grej. Du behöver varken bitträna eller lådträna en häst. Har ni kunskapen om vad som händer om honan inte mår bra under dräktighet eller födsel, hur mycket det kostar för kontroll och vaccination för alla valpar etc. Hoppa verkligen du avstår från att ta kull och letat efter ett seriöst avelsdjur med bra linjer innan du börjar föda upp valpar. #7

Anmäl
2017-02-07 10:54 #9 av: illernettan

#7 Jag hoppas du är medveten om att du riskerar din honas och valpars liv genom att ta en kull?? Jag hoppas du är beredd på att hosta upp typ 10 000 spänn på ett kejsarsnitt. Jag hoppas du är beredd på att bli sittande med ett gäng valpar som ingen egentligen vill ha. Jag hoppas också på att du är beredd på att svara i telefonen klockan fyra en söndagsmorgon där din valpköpare behöver hjälp då valpen du nyss sålde är sjuk. Jag hoppas du är beredd på att ta tillbaka valpar som valpköparna inte kan ha kvar av olika anledningar. Jag skulle kunna fortsätta så här men jag hoppas du tänker till ett par gånger till innan du sätter illerliv till världen. Ber om ursäkt om tonen är hård men jag har varit med för länge och sett hur illa det kan gå.

Anmäl
2017-02-08 20:42 #10 av: Anna_iller

Anledningen till att jag skrev de med hästen är inte att jag tror att det är Samma grej. Men de har några saker gemensamt. En häst bajsar mycket och man får mocka en hel del. Samma med illrar. Båda dem djurarterna kan man behöva jobba en del med. Jag får mycket hjälp av mina föräldrar när valparna kommer. Han som äger hanen är mycket kunnig och kommer hjälpa mig:) jag har läst på mycket om olika sjukdomar och jag vet att det är en risk och vi är beredda att göra akut keisarsnitt om så skulle behövas.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.