Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Omplaceringar/ Säljes/ Köpes

Illervalp omplacering

2016-11-02 18:32 #0 av: SannaNolte

Hej!

Vi har en illervalp hemma hos oss som vi har tagit hand om i 1 månad. Vi tog över honom från en familj som var akuthem åt honom då han hittades övergiven under en entrétrappa som bebis. Troligtvis var han 2 veckor när man hittade honom. Familjen har fött upp honom på flaska och troligtvis är han en vildiller, men en otroligt rolig och nyfiken sådan! Han är en riktig clown och jag önskar att vi kunde ha kvar honom men min sambo orkar inte med en valp då vi har 2 andra illerpojkar och en katt. Nemo, som han heter, kan gå på lådan, även om det inte är alla gånger det blir fullträff så att säga ... SkrattarSkämtar
Han är en liten samlare på diverse saker, nagelklippare, TV-dosor, strumpor, BH-ar mm. Han gillar vatten också och kan stå i sin vattenskål med hela överkroppen i och "simma" runt. Hoppa i vattenskålen är ganska kul också. Skämtar Ser helst att han kommer till ett hem som redan har illrar då han behöver se hur han ska beté sig. Han är lite naffsig av sig, men lyssnar oerhört bra när man säger ifrån, vi säger ifrån genom att blåsa på honom, eller att bara säga "nej" med rösten. Han behöver en mjuk, förstående men bestämd ägare!!
Han är väldigt lyhörd. Han behöver en iller som sätter honom på plats då våra pojkar inte orkar göra detta , han är väldigt intensiv och vill L E K A hela tiden! Han finns i Kumla utanför Örebro och vi hoppas att hans framtida familj kommer ha den tiden och förståelsen för honom som han behöver. Han ska inte behöva flytta runt, han är ingen problemiller! 

Medis på Socialt stöd iFokus . Sol

Anmäl
2016-11-02 21:16 #1 av: komigentam

Man får inte ha vilda djur i hemmet så ni kanske ska kontakta en viltjour/hanterare/rehabiliterare (vad heter det? hjälp!) ist. 

Anmäl
2016-11-06 15:38 #2 av: SannaNolte

Nemo har hittat ett nytt hem , tråden kan låsas! :) 

Medis på Socialt stöd iFokus . Sol

Anmäl
2016-11-06 16:47 #3 av: Hera

#2 Läste du #1?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.