Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Foder och godis

Illermat (bra titel osv)

2016-10-13 00:18 #0 av: obror

Tjenare! Jag har funderat länge på att skaffa iller, och är rätt så säker på att detta är något jag vill göra i framtiden. Har inte tänkt skaffa förens minst ett år framåt, om min ekonomi blivit bättre då, men känner att det kan vara värt att redan nu packa på mig själv med info.

Ända sedan jag fick börja läsa om illerkost har jag varit nyfiken och sugen på att mata mina potentiella illrar med BARF, och då med hela byten. Är detta något som funkar? Finns det något annat jag borde mata med, eller borde jag börja med färdigfoder tills jag fått illervana?

Anmäl
2016-10-13 12:12 #1 av: Rebellkatten

http://barf.ifokus.se/articles/4d712ec3b9cb46221d044eaf-barfa-din-iller?articles-1

Här finns en ganska grundläggande artikel för illerbarf på svenska.  
Vill du ha bra info finns också  http://holisticferret60.proboards.com/

Det är egentligen inga problem att börja med barf på en gång så länge du har en valp eller vuxen som är van att äta det. Gäller det omplacering äldre än 6 månader så har de redan blivit "programmerade" om vad som är mat, och har inte barf funnits med då blir det en lite längre process för att få illern att fatta att kött är mat.  Hur man gör då finns också beskrivet på holistic ferret.  

Anmäl
2016-10-13 21:07 #2 av: obror

Tack så mycket!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.