Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Omplaceringar/ Säljes/ Köpes

Söker illerkompis i upplandsområdet!

2016-10-02 14:49 #0 av: gaffelsvans

Hej!
Jag har ganska länge varit nyfiken på illrar och läst en del om dem. :) Jag arbetar som sjuksköterska men jobbar bara 85 % vilket ger en hel del ledig tid som kan spenderas tillsammans med en liten illerkompis! Bor i uppsala med 10 min på cykel på jobbet så på det sättet maximeras kvalitetstiden.

Jag har erfarenhet av tamigelkotte, katt, råtta, chinchilla, kanin (och en del exotiska insekter samt akvarium) :D Om du söker efter L.W captain Schmünz så jag gjort två amatörvideos tillsammans med min ögonsten Schmünz-Fritz!

Jag söker en lugn och snäll iller som gärna vill leka och gosa.

Anmäl
2016-10-10 09:30 #1 av: Bogey

Lite fel tid för valpar då valpsäsongen är på våren. Hör dock med Raggarillern i Västerås eller Dashing Ferrets utanför Uppsala om de ev. har någon omplacering. Annars kan du nog göra en intresseanmälan för en valp till våren.

Anmäl
2016-11-06 20:17 #2 av: Jessica Holländare

Ska det va en lugn och snäll iller är det nog bäst med omplacering. Annars har jag en albinovalp född 27/7 till salu, en hona.


Anmäl
2016-11-09 10:20 #3 av: FerretCrow

#6 har du återigen en valp till salu? hoppas verkligen dom finner sinna forever home nu =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl
2016-11-11 22:39 #4 av: Jessica Holländare

Ja, jag har annonserat om henne på illersidan på fb med. :) hon fick komma tillbaka av personliga själ i familjen. Som för övrigt var en himla mysig familj.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.