Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Utställningar

The Dutch Ferretbreeders Show 2016

2016-09-16 10:04 #0 av: Frettepret

Lördag den 26 November 2016 har Holländska Iller Avelsföreningen  (http://www.dutchferretbreeders.com/  ) för andra gången sin utställning i Nijkerkerveen, Nederländerna.

Domarna kommer från Danmark denna gången och det ser ut att det kommer att bli en stor evenemang med som extra föreläsningar av experter från illervärlden.

Länken till utställningens info: http://www.dutchferretbreeders.com/show2016/

Anmäl
2016-09-16 10:49 #1 av: FerretCrow

vilka är dom danska domarna. fanns ju ingen info alls på sidan du länkade.

Men riktigt skoj att även dom har Choklad standard =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl
2016-09-16 13:52 #2 av: zickan

Kul att de har lite bättre uppdelning på angora :-)

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl
2016-09-19 21:00 #3 av: Equilla

#2 intressant indeed, det delas upp i korthår och långhår. Betyder det att illrar som är semi-angoror men kommer upp i rätt hårlängd också går under långhår? Kan inte hitta en domarstandard tyvärr men den kanske går att få.

Anmäl
2016-09-19 23:23 #4 av: zickan

Semi angora är mest en vanlig korthårig iller som bär på angora gener. De jag sett har varit lite tätare i pälsen. Men en kompis tycker tvärtom att de är inte är lika täta i pälsen.

Sedan i utlandet delas angora upp i olika delar beroende på hur bra och hur mycket angora de är.
Vet inte hur de ser på semiangora om annorlunda än sv

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.