Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor

Uppgradera Agriaförsäkring

2016-06-30 12:39 #0 av: LindaBlue

Visste ni att Agria har ett veterinärvårdsbelopp på 20 000 att välja på? Jag hade ingen aning förrän nu när jag börjat använda min försäkring och skulle dubbelkolla vad jag hade. Det måste vara relativt nytt, eller är jag ute och cyklar? Det var fyra år sedan jag tecknade Maras försäkring, och jag brukar alltid välja högsta belopp, så jag tycker jag borde valt det då om det funnits (hade 10 000). Hursomhelst har jag uppgraderat nu, men det kan ju vara nyttig info för fler. Eller så är jag bara förvirrad, det kanske har funnits sedan innan? Förbryllad

Anmäl
2016-06-30 13:27 #1 av: JossanH

Det borde ha funnits i minst 3-4 år redan ☺️

Medarbetare på iller.ifokus

Anmäl
2016-06-30 14:20 #2 av: LindaBlue

Ok, det kanske kom precis när jag försäkrat henne då. Det var fyra år sedan som sagt, men jag hade faktiskt inte en aning,. Jag är lite dålig på att läsa igenom försäkringsbreven när de kommer . :/

Anmäl
2016-07-27 21:39 #3 av: Ceciliaolucifer

Jag har haft det i fyra år på mina. Hade även tilläggsförsäkringen ang mediciner men då tex Agria inte ens visste hur det skulle ske i praktiken att använda sig av den så tog jag bort det.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.