Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Träffar

Iller i Örebro?

2016-06-12 15:16 #0 av: AnnaEricsson94

Hej! Jag och min sambo bor i Örebro på Norr, nära Svampen, och vi har funderat ett tag på att skaffa en eller två illrar. Enda problemet vi står inför är att min sambo kan vara allergisk, vilket vi dock inte vet ännu eftersom han inte har träffat illrar förut. Han är däremot otroligt allergisk mot alla katter och vissa hundraser.
Så innan vi ens överväger att skaffa oss en liten mysig iller, så behöver vi vara försäkrade om att det går bra för hans kropp!
Därför undrar vi nu om det finns någon, helst inom Närke, som har iller och som vi skulle kunna få hälsa på? Då kommer vi även passa på att ställa lite frågor om hur det är att leva med illrar, vad som är viktigt att tänka på m.m för att bli så pålästa som möjligt :) Den vänliga själ som skulle kunna låta oss hälsa på behöver absolut inte vara uppfödare, men ska helst ha minst 2 illrar och inga andra djur (absolut inte katt).

Tack så mycket för svar! :)

Anmäl
2016-06-18 18:01 #1 av: SannaNolte

Synd! Jag bor i Kumla och har 3 illerpojkar men har en katt också ... Oberörd

Medis på Socialt stöd iFokus . Sol

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.