Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Uppfostran

Ha iller lös

2016-06-08 16:29 #0 av: Anna_iller

Ni som hat illrar hur lärde ni era att kunna vara lösa utan att smita? Är det en gätte stor risk? :)

Anmäl
2016-06-08 16:38 #1 av: komigentam

Hade använt sele pga folk som är rädda eller om illern skulle bli rädd, skadad.. 

Anmäl
2016-06-08 19:47 #2 av: Anna_iller

Okej

Anmäl
2016-06-08 22:00 #3 av: Bogey

Ute skulle jag inte lita på att ha dem lösa. De är alldeles för nyfikna och egensinniga för att jag skulle kunna lita på att de kommer när jag kallar.

Men inne springer de så klart löst.

Anmäl
2016-06-08 23:15 #4 av: JossanH

Jag har haft illrar som kunnat vara lösa ute men jag är ganska orolig då i och med att jag stött på så otroligt många hundägare som har noll koll på sina hundar. När jag dagligen var ute med 3 illrar och promenerade var jag tvungen att ha så pass korta koppel att jag lätt skulle kunna samla ihop kopplen med handen och fiska upp illrarna.
Har stött på många hundägare som har sina hundar löst och verkar tycka det är charmigt när hunden står runt mina ben och jag står med illrarn i famnen för att inte hunden ska bita dom "tur du lyft upp dom då det här är en grythund hehe"...!
Av den anledningen har jag koppel.

Medarbetare på iller.ifokus

Anmäl
2016-06-10 19:36 #5 av: Anna_iller

Okej

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.