Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
01 - Allmänt

Träffa iller

2016-04-19 11:00 #0 av: Natalieforsbom

Hej jag undrar om någon skulle vilja öppna sin dörr för mig som är illertokig men som aldrig träffat en iller men älskar verkligen deras utseende hur dem verkar vara.men vill träffa en innan jag ens tänker på ett köp av iller!

så finns de någon som skulle vilja låta mig träffa era illrar ? :)

är inte ett dugg allergisk mot något!

tacksam för svar :)

Anmäl
2016-04-19 11:03 #1 av: Natalieforsbom

bor i  Karlskoga så inte för långt bort tack :)

Anmäl
2016-04-19 11:39 #2 av: illernettan

Vi finns mittemellan Skövde och Töreboda. Är ju inte så långt mellan oss :-) Här finns det åtta stycken i varierande färger, pälslängd och åldrar.

Anmäl
2016-04-22 06:14 #3 av: Frettepret

Du är välkommen i Svartå den 1 maj. Där finns ungefär 10 illrar på plats.

Se "Illerträff i Svartå".

Anmäl
2016-04-24 16:28 #4 av: Natalieforsbom

Va snälla ni är ! Är det okej att komma då den 1 maj trots att jag inte har någon egen iller :D tror Skövde blir lite långt om jag inte hittar någon som vill ta en dags tripp :D

Anmäl
2016-04-30 08:14 #5 av: illernettan

#4 Klart du är välkommen Glad Vi finns ju där för att visa upp våra pälsklingar och besvara frågor om hur det är att leva med iller som husdjur.

Komsi, komsi, komsi........Glad Håller en tumme för att vi ses.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.