Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Bilder

Era iller burar

2016-03-26 21:52 #0 av: Anna_iller

Hej skulle ni iller ägare vilja lägga upp en bild på era små illrars burar? Tacksam för alla bilder och svar!

Anmäl
2016-03-27 00:12 #1 av: Bogey

Enligt lagkrav ska en iller ha minst 5 kvadratmeter så de flesta har dem lösa i lägenheten/huset ungefär som att ha en innekatt. De bura som dock finns brukar mest vara till för att skapa krypin och mysig boplats åt ilerna/illrarna och står då öppna så de kan gå ut och in tom de vill.

Våra illrar har ett hemmabyggt krypin i tvättstugan.
De har även ett krypin under varmvattenberedaren

Anmäl
2016-03-27 00:13 #2 av: Bogey

Dessutom har vi byggt ett utehägn så de har möjlighet till lite omväxling.

Anmäl
2016-03-27 07:10 #3 av: Ylva_Källander

Fet bästa är ju att ha illern löst i hela huset/lägenheten men om man inte vill eller kan det så kan du skära av det så att illern bara får ett rum. Rummet måste vara 5 kvm men för varje extra iller så måste du lägga till en kvm. Och även om du har en bur som ett litet krypin så får du alrdig stäna den om den är mindre än 5kvm, OBS en bur som med alla våningars yta tillsammans är inte en acceptabel bur och de 5 kvm måste vara så stor själva botten på buren är som illern har tillgång till, du kan ju självklart ha våningar men du kan inte räkna in dem i de 5 kvm.

Anmäl
2016-03-27 08:26 #4 av: JossanH

Här är en bil på illrarnas rum (nu har dom flyttat ut på heltid), en bild på deras box i ladan och en på deras utegård.

Medarbetare på iller.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.