Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Kunskaps trådar

Iller i sele???

2016-03-26 21:37 #0 av: Anna_iller

Hej allihopa! Man kan ju ta ut illrar i sele det vet jag men hur snabbt går dem? Jag är en sådan som lika gärna går i snigel fart som går riktigt fort men i vilket tempo går dem i långsamt medel eller snabbt.. PS är ny på ofokus så vet ej hur jag kommenterar mina egna inlägg💕💕💕💕

Anmäl
2016-03-27 07:15 #1 av: Ylva_Källander

Det varierar väldigt mycket mellan olika illrar och hur deras personligheter är, men det varierar också från dag till dag. Vissa kan tycka det är jätte kul att liksom hoppa fram i gräset medan de en annan dag istället vill gå runt och sniffa på allt. 

Ps. Du skriver kommentarer under inlägget, om du scrollar ner så finns det en liten tom ruta med din profilbild och lite skiftliga inställningar. när du har skrivit det du vill så finns det en orange ruta som det står "publicera" på och när du trycker på den kommer det upp en liten skylt som är uppe ungefär 3-5 sekunder och sedan är det klart.

Anmäl
2016-03-27 08:28 #2 av: JossanH

Har illrar som helst knappt går något alls. Hade 3 illrar som jag allvarligt kunde motionera med. De gick som hundar.

Medarbetare på iller.ifokus

Anmäl
2016-03-28 10:59 #3 av: Feliiciia

Jag hade en iller som nästan sprang hela vägarna, hon var exakt som en hund.

Anmäl
2016-03-28 19:05 #4 av: Rebellkatten

Jag har en som kan springa rätt snabbt på promenad.. men  bara korta bitar åt gången. Helst vill han göra tunnlar i gräset. Vi kan vara ute en timme och ha kommit max 500 m från huset.. Hade dock en iller som var rätt duktig på att springa framåt på promenad, han gick lite mer som en hund. Men oftast vill de rota runt i någon buske, gå en bit, fastna i en annan buske, springa några meter, gå tillbaka, springa framåt igen, nosa i gräset, kraffsa i nån liten jordhög, fastna i en annan buske, springa in under altanen osv. Det går inte alltid fort framåt iaf =D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.