Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Uppfödare

Iller uppfödare Skåne??

2016-03-23 14:12 #0 av: Anna_iller

Hej!
Finns det någon som vet om en iller uppfödare i Skåne?????😀

Anmäl
2016-03-24 14:55 #1 av: Ylva_Källander

Sök bara på det, så vitt jag vet så finns nästan alla uppfödare antingen i Stockholm eller i södra Sverige

(Har för mig att raggariller uppfödarna ska få en kull i år om du är intresserad)

// Lycka till!

Anmäl
2016-03-24 16:04 #2 av: Ylva_Källander

Japp! Raggarillerns har en preliminär plan för uppfödning! Här har du lite om planerna och vad som krävs av dig för att du skulle få adoptera en utav deras illrar, du kan betala 1000 i förskott för att försäkra att du får en iller och sedan betala igen utan någon extra kostnad men om du bestämmer dig för att du inte vill ha illern så får du inte tillbaka pengarna.

http://www.raggarillern.se/110533030 

http://www.raggarillern.se/110533032 

Anmäl
2016-03-25 08:36 #3 av: JossanH

Inga direkt kända, etablerade uppfödare så vitt jag vet. Det bästa är att leta efter en uppfödare som föder upp just sådana illrar som du är ute efter, både till utseende och temperament, och att uppfödaren uppfyller dina krav för vad du tycker viktigt i djurhållning osv. Man tjänar i regel på att hitta "rätt" istället för att ta första bästa :)

Medarbetare på iller.ifokus

Anmäl
2016-03-26 21:44 #4 av: Anna_iller

Htack för alla svar!! Vi har hittat en gammal bekant som har illrar som brukar få valpar nu till våren! Det bästa är att det är 20min här ifrån och vi har träffat både blivande mamma och pappan och dem är helt underbara!!!😍😘😘 tack så mck

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.