Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Omplaceringar/ Säljes/ Köpes

Min lilla bäbis måste säljas

2016-02-15 17:03 #0 av: Torstensson-1

Hej, det är såhär att på grund av omständigheter måste jag flytta. Och då kan jag inte ha med min älskade Micke. Han är mitt allt så det kommer vara väldigt svårt för mig att sälja honom. Men med rätt ägare som tar hand om honom och leker med honom som han alltid vill göra och ser till att han är frisk och tål hans över energi så kommer det bli lättare för mig att släppa honom. Han är ett och ett halvt år och är vaccinerad och chipkastrerad och går på låda. Han har ett eget rum här hemma på 5 kvadratmeter men älskar ju egentligen att springa runt med sociala människor så jag har en barngrind som jag öppnar till honom när han vill ut sen när han vill sova så springer han in i sitt rum igen. Jag hoppas någon är intresserad att ta hand om min älskade pojk. Ring mig gärna eller maila. Mitt nummer är 0708717709 och min mail är Florence.torstensson@hotmail.com hör gärna av er!

Anmäl
2016-02-16 13:43 #1 av: Zazzeli

Vart finns ni?
Har för närvarande två illrar hemma, Plupp som är jämngammal med Micke och Killow som är en tant på 9 år. Har även en kattflicka som är strax under året. Vi bor i en trea i Teckomatorp i Skåne, med mycket natur i krokarna så vi är en del ute och promenerar med dem.

Anmäl
2016-02-16 13:50 #2 av: Torstensson-1

Ja ring mig gärna så pratar vi! Hade varit bra du bor ju inte långt ifrån heller jag bor också i Skåne utanför Hässleholm!

Anmäl
2016-05-05 20:52 #3 av: Blue_Lugia

Såld?

I try to make you hate me. But no matter what I do, you still think I'm your friend.
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.