Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
01 - Allmänt

illrarnas avföring.

2016-02-08 17:32 #0 av: Klariz112

Hej!

Undrade ifall illrarna bajsar mycket som tex kaniner, marsvin osv.

Eller bajsar de ungefär lika mycket som en katt. Varför jag undra är ifall det är mycket att plocka upp när man har de inne. tack i förhand!Glad


Anmäl
2016-02-09 07:47 #1 av: JossanH

De bajsar mycket men eftersom de är rovdjur så bajsar de inte lika ofta som tex en kanin. Men bajset är ju inte torrt så hamnar det utanför lådan torkar det lätt fast i golvet. De bajsar ungefär var 4-6 timme beroende på vad dom får för foder. Äter de kött bajsar de mindre korvar då de kan tillgodose sig en högre andel av fodret.

Medarbetare på iller.ifokus

Anmäl
2016-02-09 10:48 #2 av: Bogey

Illerfekalier luktar dessutom betydligt mindre än katt dito. 

Å andra sidan kan du få slippa torka upp om du toatränar din iller att gå på lådan. Visst, illrar kräver mer tålamod och tid än en katt och en del illrar lär sig aldrig, men de flesta illrar blir riktigt duktiga på lådan bara man är enveten.

Anmäl
2016-02-09 22:18 #3 av: Klariz112

Okej, tack för svaren!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.