OT. Off-Topic

Porträtt på ditt husdjur?

2015-04-12 18:55 #0 av: Fluffinen

Hej!

Jag tänker jaga ikapp min talang att rita och teckna men behöver öva öva öva. 
Dock behöver jag motivationen till det, och vad motiverar en mer än fina husdjur? 
Så nu erbjuder jag alla som vill att rita porträtt på era husdjur! (gör även mänskliga porträtt) 

Det ända ni behöver göra är att ta kontakt med mig på min mejl eller i PM här, skicka en bild på ert husdjur, så ritar jag ett porträtt till er efter önskad teknik. Om de så önskas kan ja skicka iväg fotot sen mot en summa för frimärke, kuvär och 50kr för att ni köper äganderätten av bilden. Annars får ni helt gratis se erat foto på mitt instagramkonto och jag skickar en digital kopia! 

Notera dock att den digitala kopian är fortfarande mitt konstverk och mitt ägande så ni får inte använda bilden hur ni vill, ni måste fråga om ni vill publicera det på fb eller så, men jag är snäll så ni får väldigt stor frihet med den digitala kopian men ni måste fråga mig innan ni brukar bilden! Köper ni orginalet äger ni bilden och får göra vad ni vill med det. 

Mejl: laura.minkkinen.ekman@gmail.com
Instagramkonto: PETS_ANIMAL_DRAWINGS

Anmäl
2015-04-12 19:18 #1 av: FerretCrow

Kan du visa något du gjort?

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl
2015-04-12 19:39 #2 av: Fluffinen

#1 Ja självklart, har inte kvar så många bilder på djur jag ritat men kan plocka upp några! Här är bilder på olika tigrar som jag har gjort med olika tekniker allihop. Men de är ungefärlig nivå jag ligger på just nu så det är ju inte superbilder, men tanken är ju att jag ska få öva och bli bättre och bättre med tiden Glad

Anmäl
2015-04-12 20:39 #3 av: FerretCrow

fina saker =)

Sajtvärd för Worldofwarcraft.ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.