Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Månadshjälpen

Aprils månads föreningshjälp

2007-04-02 04:07 #0 av: Faxlin

Varje månad har vi en utvald förening eller djur som vi ger en liten slant till. I april 2007 är det Svenska Illervänners tur.

Svenska Illervänners Omplaceringsfond har hjälpt många människor att kunna hjälpa illrar. Illrar som behöver det här lilla extra för att omplaceras. Veterinärkontroller, vacineringar och liknande.
Skabb behandlingar och sådant som kan behövas.

Genom att vi stödjer månadens förening här inne så skriver vi iller.ifokus på inbetalningskortet eller då vi överför pengarna till föreningens konto. På detta sätt är det lättare för föreningen att se vilka pengar de fått in genom våran hjälp. Om alla ger minst 10 kronor till denna förening så får de en liten extra hjälp ekonomiskt. En hjälp som är till för illrarnas väl.

10 kronor, det har alla råd med, även om man har det tungt i vanliga fall. Vill man skänka mer så gör man självklart det. Allt är välkommet, smått som stort. Glöm inte, inget bidrag är för litet. Allt är lika välkommet.  

Några dagar in på maj kommer vi sedan att redovisa hur mycket pengar i klumpsumma som betalats in med hänvisningen iller.ifokus på de inbetalda medlen.

Hoppas nu på eran hjälp.

Vill du bidra? Sätt in ditt bidrag på postgiro: 38 60 95-4, märk inbetalningen med Omplaceringsfonden - Iller.ifokus.
DITT BIDRAG HJÄLPER OSS ATT HJÄLPA!

 

 

 

Av: ÅsaF

Datum för publicering

  • 2007-04-02

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-04-15 23:23 #1 av: sarae

puttar upp

Anmäl
2007-04-19 00:39 #2 av: sarae

*putt*

Anmäl
2007-04-19 00:45 #3 av: Faxlin

Ohh, vad bra att du puttar upp denna Sara.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-04-19 01:22 #4 av: Madde

Det är aldrig fel och putta upp en sån här bra tråd som kan hjälpa omplaceringsillrar. =)

Medarbetare på Iller.ifokus och Sajtvärd på vin.ifokus.

Anmäl
2007-04-24 16:29 #5 av: sarae

putt då månaden börjar närma sig sitt slut

Anmäl
2007-04-24 17:09 #6 av: KerstinL

kommer inte ihåg om jag betalade in... Generad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.