Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

01 - Allmänt Artiklar Avel Berättelser Bilder Blocket Annonser m.m. Butiker och länkar Delad glädje är dubbel glädje Filmklipp Foder och godis Färg / Päls / Teckning Försäkringsfrågor / Föreningsfrågor Gratulationer och Glädjebetygelse Iller Beteenden/ Relationer Illern i Media/ Litteratur Kunskaps trådar Leksaker/ Sovställen/ Burar/ Rum Medlemmars Illrar/ Hemsidor/ Bloggar Namnförslag OL. Olika Lekar OT. Off-Topic Omplaceringar/ Säljes/ Köpes Resa Sajten & iFokus Saker att tänka på. Semesterhem/ Efterlysningar/ Samåkning Sjukdomar/ Hälsa/ Operationer Snacksaligt om iller Tips/ Accessoarer/ Aktiviteter Träffar Träffar ( som varit ) Tävlingar Uppfostran Uppfödare Utställningar Älskad och saknad, men aldrig glömda!
Övrigt

En dag i en Illers liv

2007-03-04 01:02 #0 av: sarae

Nu presenterar vi vinnaren av vår första författar tävling med tillhörande bilder. Tävlingen gick ut på att skriva en berättelse om En dag i en illers liv, och sedan fortsatte tävlingen där vi efterlyste passande bilder. Vinnaren Var Flisa, och de som tagit de vinnande bilderna är Nettan, Robinsnel och Flisa

Jag studsar uppför trappan. Inte lätt att vara iller i en tvåplansvilla. Eftersom matte lämnat huset tänkte jag börja att ta itu med badrummet. Min mer eller mindre blonda matte hade lämnat dörren på glänt. Badrumsluckorna var förvånansvärt lätta att öppna.
Tandborstar och bomullsförpackningar låg snart utspritt över hela golvet. Helkul att döda bomullstussar. En flaska med nagellack som jag med mycket möda fumlat upp, vars innehåll nu rann över kaklet, både luktade och smakade hemskt. 

 

Vinnaren av bild tävlingen, inskickad av Nettan

 

Eftersom jag lyckats öppna alla badrumsluckor kunde jag rafsa bort allt för att skaffa mig en eventuell sovplats. Eftersom mina tassar, både fram-och-bak-tassar för den delen, var blåkletiga av nagellack försökte jag förgäves skaka bort det. Ingen idé.
Strunt samma då, tänkte jag och fortsatte rafsa genom allt. Pappersservetter, tvålar och schampoflaskor låg snart överallt. Blåa tasspår fanns också precis överallt. Men det kunde inte hjälpas.
Jag studsade vidare till köket. För att komma upp till fönstret där blomkrukorna stod, var jag tvungen att hoppa på en stol, till diskbänken och sedan till fönsterkarmen. Landade tyvärr inte på fönsterkarmen, utan i vasken. Efter att ha försökt ta mig upp hade jag råkat sätta igång något som sprutade vatten ner i vasken och nu var mitt desperata behov av att komma upp ännu större. Efter ett mer eller mindre smidigt hopp lyckades jag i varje fall komma upp till fönsterkarmen igen.

 

Delad andra plats; bidrag inskickad av robinsnel

Jag hoppade, väldigt osmidigt dock, ner på golvet igen, och tassarna värkte en lång stund. Jag puttade upp dörren till skafferiet och bökade runt på nedersta hyllan. Efter en söndrig vinflaska rann den röda, beska vätskan längst köksgolvet och för tillfället roade jag mig med en mjölpåse som gjorde golvet vitprickigt. Jag tröttnade efter ett tag och råkade trampa i glassplittret som blivit från flaskan. Det gjorde ont och kliade i framtassen så för att göra det lite bättre ansåg jag mig skyldig till att gräva ut några blomkrukor. Lättare sagt än gjort, eftersom dessa också befann sig i ett fönster, i vardagsrummet. Bom. En dörr slogs igen därnere. Nätta steg i trappan och sedan trippade matte ut i köket. Ett skrik. Ärligt talat höll jag på att bli döv.
Efter en lång utläggning om vad jag inte fick göra somnade jag. It's a fulltime job to be a ferret..."

 

 

Delad andra plats; bidrag inskickat av Jenkass

 

 

Grattis till Vinnarna av vår första författar tävling:

Författare: Flisa

Bilder:

1:a plats - Nettan

2:a plats - Robinsnel och Jenkass

Relaterade länkar

Av: sarae

Datum för publicering

  • 2007-03-03
Anmäl
2007-03-04 01:17 #1 av: LeeLoo

Gratulerar Nettan!!

Jenkass & Robinsnel

vilka fina bilder * haha

vad snopen wodoo ser ut :P

Anmäl
2007-03-04 04:17 #2 av: Nettan

Wohoo, jag vann ! 

Det är en gäst-iller som heter Wilma som ställde till det så där. Jag kunde inte ens bli arg, jag bara hämtade kameran och lät henne hållas.

Anmäl
2007-03-04 04:30 #3 av: sarae

haha....tycler kortet e underbart! e man gäst så e man ;) kul att nån mer e vaken hehehe

Anmäl
2007-03-04 04:48 #4 av: Faxlin

Grattis till er .-)

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-03-04 22:06 #5 av: Flisa

woaaahh!! grattis nettan till förstaplatsen :) och till 2a platserna! röstade faktiskt på Jenkass bild.. :)

Anmäl
2007-03-04 22:08 #6 av: VeronicaKahlbäck

Grattis! jag röstade ju på robinsnels bild:(
men jag gillade allihop;)

/ Veronica, sajtvärd för Iller.iFokus

Anmäl
2007-04-07 12:09 #7 av: Faxlin

Puttar upp denna. Visserligen en påhittad dag. men den är inte på långa vägar omöjlig för att vara en iller. Snarare tvärs om :-)

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2007-07-09 02:43 #8 av: VeronicaKahlbäck

puttar:P

/ Veronica, sajtvärd för Iller.iFokus

Anmäl
2007-07-09 03:50 #9 av: sezierra

Grattis :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.