Annons:
Etikettermånadshjälpenartiklar
Läst 5463 ggr
Faxlin
2007-05-03 09:44

Maj månads föreningshjälp

Varje månad har vi en förening eller enskilt djur som vi hjälper lite extra. I maj är det Svenska Tamiller föreningens omplaceringsfond vi hjälper.

Fonden används för att bidra till att hemlösa tamillrar omhändertas för att placeras i ett lämpligt nytt hem. Såsom hemlösa tamillrar definieras även tamillrar som av någon godtagbar anledning ej kan tas om hand av ägaren.

I de fall en ägare önskar omplacera tamillern skall först en donation göras till omplaceringsfonden. Summans storlek avgörs av STIFs styrelse. Även den nya ägaren skall göra en donation till fonden. Summans storlek avgörs av STIFs styrelse.

För att bidrag skall utgå i omplaceringsfall skall STIFs avtal göras både med den nya och den gamla ägaren. Endast omplaceringar som gjorts på uppdrag av STIF eller STIFs lokalgrupper är berättigade till bidrag. En förutsättning för bidraget är att omplaceraren ej har någon ekonomisk vinning av omplaceringen, samt att det nya hemmet är godkänt av STIF.

Rätt att besluta om lyftande ur fonden har endast STIFs styrelse. Enskild ordinarie styrelsemedlem kan i brådskande fall godkänna uttag ur fonden, men är skyldig att informera om fallet vid nästkommande styrelsemöte. Icke brådskande fall avgörs på styrelsemöte. Det finns inga begränsningar när det gäller donationernas eller fondens storlek. Donationer kan sättas in på STIFs postgiro 477 51 69 - 8, märk inbetalningen med Omplaceringsfonden - Iller.ifokus

Av: ÅsaF

Datum för publicering

  • 2007-05-03

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Annons:
VeronicaKahlbäck
2007-07-26 17:03
#2

hittade ingen nyare, varför?!?!?!

/ Veronica, sajtvärd för Iller.iFokus

villhailler
2007-07-26 17:11
#3

*putt*

[jenkass]
2007-11-20 16:44
#4

Händer det inget nytt i föreningshjälpens värld? Detta är den senaste artikeln jag hittar =(

Upp till toppen
Annons: